Γιατί να επιλέξετε Video Walls ή Led Walls;

Όταν έχουμε να κάνουμε με μέσα προβολής όπως είναι τα video walls και τα led walls, πραγματικά το μέγεθος κάνει όλη τη διάφορα. Όσο το περιεχόμενο προβολής πλησιάζει προς το φυσικό του μέγεθος τόσο καλύτερη η εμπειρία που προσφέρουμε στον πελάτη.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα πρακτορεία εντάσσουν στο χώρο τους video walls. Με τον όρο video wall εννοούμε μία ομάδα επαγγελματικών monitors που είναι συνδεδεμένα τα ένα με το άλλο και συνεργάζονται, ώστε να προβάλλουν μία ενιαία εικόνα.Led wall & Video wall

Το περίγραμμα των οθονών που συναντάμε στα video walls και το κόστος τους μπορεί να θεωρηθούν μειονεκτήματα, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν αναφερόμαστε σε απλές τηλεοράσεις. Πρόκειται για επαγγελματικά monitors τα οποία, μέχρι πριν από λίγα χρόνια, τα συναντούσαμε σε στούντιο τηλεοπτικών σταθμών και σε μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Για εσάς που είστε πιο τολμηροί υπάρχει και η λύση των led walls, για να κάνετε πραγματικά το πρακτορείο σας να ξεχωρίζει. Πρόκειται για μικρά panels με χιλιάδες μικροσκοπικά, πολύχρωμα leds που συνθέτουν μία τεράστια, ενιαία εικόνα, σε όποιο μέγεθος και σχήμα επιθυμούμε.

Υπάρχουν λιγοστά πρακτορεία στην Αττική που διαθέτουν τέτοια προϊόντα προβολής περιεχομένου, αρκετών τετραγωνικών μέτρων. Αυτά τα πρακτορεία έχουν γίνει σημείο αναφοράς και για τους πελάτες, αλλά και για τον ΟΠΑΠ. Εάν επιλέξετε led walls, πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι η ενσωμάτωση αυτών των προϊόντων γίνεται μόνο σε μεγάλους χώρους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Όνομα *

  Επώνυμο *

  Email *

  Τηλέφωνο

  Δραστηριότητα

  Μήνυμα