Το κατασκευαστικό τμήμα της εταιρείας μας εξειδικεύεται σε ανακαινίσεις και νέες κατασκευές πρακτορείων ΟΠΑΠ. Κύριος σκοπός μας η δημιουργία χώρων ψυχαγωγίας με υψηλή αισθητική πάντα μέσα από τα πρότυπα που ορίζει ο ΟΠΑΠ. Η UpperGrade Constructions, έχει καταφέρει τα τελευταία τρία χρόνια να κατασκευάσει εξολοκλήρου πάνω από 50 πρακτορεία με ιδιαίτερη σχεδιαστική φιλοσοφία και λειτουργικότητα.

Με περισσότερες από 20 διαφορετικές τεχνικές ειδικότητες, καταφέρνουμε να πρωταγωνιστούμε και να πρωτοπορούμε στις ανακαινίσεις και τις κατασκευές πρακτορείων ΟΠΑΠ. Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον πελάτη, ώστε το έργο να παραδοθεί «με το κλειδί στο χέρι» στο μικρότερο χρονικό διάστημα που απαιτείται.

Κατασκευές Πρακτορείων ΟΠΑΠ & Εξοπλισμός Πρακτορείου Κατακευές Πρακτορείων ΟΠΑΠ

Η συνεργασία μας με την LG Hellas στον τεχνολογικό τομέα, μας καθιστά την πλέον ολοκληρωμένη εταιρεία στην κατασκευή και ανακαίνιση πρακτορείων ΟΠΑΠ. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες κατασκευαστικές μεθόδους ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο και διαχρονικό.

Η συνεργασία μας με το τεχνολογικό τμήμα UpperGrade Technologies, το οποίο εξειδικεύεται στον τομέα του digital signage, RF management και δομημένης δικτυακής καλωδίωσης, σίγουρα αναβαθμίζει το τεχνολογικό επίπεδο κάθε κατασκευής. Όλα τα παραπάνω έχουν συμβάλει ώστε η UpperGrade Constructions να είναι η πιο μεγάλη και αναγνωρίσιμη εταιρεία στο χώρο της κατασκευής νέων πρακτορείων ΟΠΑΠ.

Η Ομάδα μας

Οι άνθρωποι που ηγούνται και βρίσκονται πίσω από την επιτυχία της εταιρείας μας. Μία ομάδα, μία οικογένεια.

Μαρίτα Κοντομήτρου
Μαρίτα ΚοντομήτρουΓενικός Διευθυντής Ομίλου UpperGrade
kontomitrou@uppergrade.gr

Με σπουδές και πτυχίο στον κλάδο της διοίκησης επιχειρήσεων αλλά και της διοίκησης ανθρώπινων πόρων, διαχειρίζεται όλη την λειτουργία της εταιρείας καθώς επίσης και το ανθρώπινο δυναμικό της.

Γιάννης Αντωνίου
Γιάννης ΑντωνίουΠρόεδρος Ομίλου UpperGrade
antoniou@uppergrade.gr

Ο Mr. UpperGrade ως εξειδικευμένος πτυχιούχος ηλεκτρονικός και ο εμπνευστής αυτής της ιδέας, δημιούργησε και εξέλιξε την Uppergrade Hellas ώστε να γίνει η πλέον αναγνωρίσιμη εταιρεία στον τομέα της.

Άκης Τηγάνης
Άκης ΤηγάνηςΠροϊστάμενος Tμ. Hλεκτρολόγων
tiganis@uppergrade.gr

Ο Άκης Τηγάνης ως πτυχιούχος και αδειούχος ηλεκτρολόγος με την AT Electrical Services, με γνώση και εμπειρία ηγείται το ιδιαιτέρως απαιτητικό τμήμα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων της εταιρείας.

Κώστας Μπουνόβας
Κώστας ΜπουνόβαςΠροϊστάμενος Tμ. Hλεκτρονικών
bounovas@uppergrade.gr

Ως ηλεκτρονικός είναι ο άνθρωπος κλειδί που γνωρίζει την τεχνολογική λειτουργία ενός πρακτορείου καλύτερα από κάθε άλλον. Είναι leader στο τμήμα ηλεκτρονικών και δικτυακών εφαρμογών της εταιρείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Όνομα *

  Επώνυμο *

  Email *

  Τηλέφωνο

  Δραστηριότητα

  Μήνυμα