Είπαν για Εμάς

Η μεγαλύτερη επιτυχία της εταιρείας μας είναι η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τους Συνεργάτες μας. Πραγματικά λογία από τους φίλους, πλέον, που κάνουν όλους εμάς στην Uppergrade Constructions να αισθανόμαστε μεγάλη τιμή, αλλά και ευθύνη για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και να συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά.

Θεωρώ πως η απόφαση να μου φτιάξει το πρακτορείο ΟΠΑΠ η UpperGrade με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και η παράδοση του έργου έγινε στην ώρα της. Οι καινοτόμες ιδεές του Γιάννη ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά στο μαγαζί.

Η ομάδα της UpperGrade  ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου στην κατασκευή του πρακτορείου. Ηταν επαγγελματίες  και η συνεργασία ήταν άψογη, με το αποτλελεσμα να ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Έδειξαν επαγγελματισμό και ήταν έμπειροι ώστε να με καθοδηγήσουν.

Η συνεργασία παρέμεινε από την αρχή έως  το τέλος εξαίρετη.  Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα καθώς όλα τηρήθηκαν όπως είχαν συμφωνηθεί και με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα. Το πρακτορείο μας είναι ένα στολίδι για τον Πειραιά!

Έμπειρη ομάδα με επαγγελματισμό σε κάθε βήμα! Ήταν πάντα όλοι διαθέσιμοι και το αποτέλσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Το πρακτορείο παραδόθηκε στην ώρα του χωρίς εκκρεμότητες.

Η συνεργασία με τον Γιάννη ήταν εξαιρετική και ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι τηρήθηκαν οι χρονικές δεσμεύσεις από όλους τους εμπλεκόμενους.

ΟΛΓΑ-ΦΑΚΙΝΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ UPPERGRADE TESTIMONIALΟΛΓΑ ΦΑΚΙΝΟΥ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ

“ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017
Ψάχνω εταιρία να αναλάβει την ανακαίνιση στο πρακτορείο μου στην Νέα Ιωνία για την ένταξη του στο πρόγραμμα REX2020 του ΟΠΑΠ. Πολλές προσφορές, πολλά τηλέφωνα αλλά κάτι δεν μου ήταν αρκετό για να εμπιστευτώ κάποιον. Κοιτώντας στο internet βλέπω φωτογραφίες ενός πρακτορείου και μένω έκπληκτος από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που έχει δημιουργηθεί , κάτω από αυτές σημειώνεται : σχεδιασμός και κατασκευή UPPERGRADE CONSTRUCTIONS
Μετά από επικοινωνία με την εταιρία και τον ιδιοκτήτη της κ. Αντωνίου Ιωάννη κλείνουμε ραντεβού άμεσα για τον έλεγχο του χώρου και να δούμε μαζί τις αλλαγές που ήθελα να κάνω. Γνώρισα ένα άνθρωπο άνετο , φιλικό , ενημερωμένο πάνω στις τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν το δίκτυο του ΟΠΑΠ και κατάλαβα ότι εκείνος και η εταιρία του ήταν που θα αναλάβουν την υλοποίηση . Με περιορισμένες επιλογές λόγω χώρου το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019
ΝΕΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ – ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
Η επιλογή της εταιρίας που θα έκανε το δεύτερο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι ήταν δεδομένη. Ένα κατάστημα σχεδόν 200τμ κενό, απρόσωπο, ερείπιο που ήθελα να γίνει διαφορετικό από το πρώτο και από οποιοδήποτε άλλο είχα δει. Πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο , όταν εσύ ζητάς ¨όνειρα¨ ;;;
H UPPERGRADE CONSTRUCTIONS ανέλαβε από την αρχή τον σχεδιασμό και την κατασκευή κάνοντας το ¨όνειρο¨ πραγματικότητα με το τελικό αποτέλεσμα να ξεπερνά κάθε προσδοκία για άλλη μια φορά.
UPPERGRADE CONSTRUCTIONS
Όλα τα άτομα που εργάστηκαν και στα δύο πρακτορεία αγαπούσαν αυτό που έκαναν, δούλεψαν αρμονικά, ήρεμα, δημιουργώντας στον χώρο μια ατμόσφαιρα που δεν ένοιωθες κούραση, άγχος ,πίεση, ξέροντας ο κάθε ένας ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Γρήγοροι, καθαροί, χαμογελαστοί, με φανταστικές ιδέες στον τομέα τους, εξαιρετικοί και πρόθυμοι να δημιουργήσουν ¨ΤΟ ΤΕΛΟΙΟ !!!¨
UPPERGRADE CONSTRUCTIONS: Μία εταιρία, Μία οικογένεια, δεκάδες άτομα, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Υ.Γ : Ετοιμάστε ιδέες για το επόμενο…”

“Λίγα λόγια για τη δεύτερη συνεργασία που είχα με την εταιρεία UPPERGRADE. Ως ιδιοκτήτης δυο πρακτορείων, όπου την ανακαίνιση πρακτορείων επιμελήθηκε η UPPERGRADE HELLAS με πιο πρόσφατη στο νέο μου κατάστημα επι της οδού Πέτρου Ράλλη 195 στη Νίκαια, έχω να πω ότι η δουλειά στέφθηκε για ακόμη μια φορά με απόλυτη επιτυχία. Το αποτέλεσμα μίλησε από μόνο του και ήταν τόσο εντυπωσιακό που ούτε εγώ ο ίδιος δεν το πίστευα. Όλα τα παιδιά της ομάδας είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και προσωπικά με έχουν αγκαλιάσει και τους έχω ξεχωρίσει. Ειλικρινά χαίρομαι να συνεργάζομαι μαζί τους γιατί είναι άψογοι με καινοτόμες ιδέες, μεγάλη φαντασία και μοναδικούς σχεδιασμούς. Είναι πάντα εκεί για οτιδήποτε χρειαστώ και αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα. Προσωπικά, είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε θέμα “πρακτορείο” και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους προτιμήσω ξανα και τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Wish you always the best, team!!!”

“Σε 28 ημέρες φτιάξατε ένα θαύμα!!! Καταφέρατε μια παλιά κλειστή πιτσαρία εδώ και 5 χρόνια να την κάνετε ένα σύγχρονο πρακτορείο! Με χαμόγελο συνέπεια και πρωτοποριακές ιδέες! Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σας τους συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ !!!”

“Έχω πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Πειραιά και θα ήθελα να μιλήσω για Uppergrade που έκανε την ανακαίνιση του πρακτορείου μου. Μόνο θετικά λόγια μπορώ να πω από την αρχή της συνεργασία, από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση όλου του σχεδίου μέχρι το τέλος είναι παρά πολύ καλοί επαγγελματίες και καταπληκτικοί στη δουλειά τους. Εξάλλου τη δουλειά τους είδα και γι’ αυτό τους επέλεξα! Συνεχίστε την καλή δουλειά…”

“Έπειτα από αρκετά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και ξέροντας τι χρειάζομαι ακριβώς για το κατάστημα μου, μπήκα πριν τρία σχεδόν χρόνια στην διαδικασία μεταφοράς του σε νέο χώρο και ταυτόχρονα στην αναζήτηση ενός έμπειρου συνεργείου-εταιρίας για την υλοποίηση της.
Κάνοντας λοιπόν μια εκτενή έρευνα σε κάποια υπάρχον καινούργια ή και ανακαινισμένα καταστήματα για ιδέες και συστάσεις, η επιλογή μου να αναθέσω το έργο στην εταιρια UpperGrade ήρθε αρκετά εύκολα και σύντομα..
Άνθρωποι με σημαντική πείρα και εξειδικευμένη κατάρτηση στην κατασκευή και το στήσιμο ενός πρακτορείου υψηλών προδιαγραφών, δεν άργησαν να ξεκινήσουν το έργο τους για ένα τελικό αποτέλεσμα που ξεπέρασε τελικώς κατά πολύ και τις ίδιες μου τις προσδοκίες.
Καινοτόμες ιδέες στο χώρο, σωστή επικοινωνία, συνέπεια και εμπιστοσύνη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι από τα λίγα πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό τόσο για τον ίδιο τον υπεύθυνο και ιδιοκτήτη της εταιρίας Κο Γιάννη Αντωνίου όσο και για όλο το προσωπικό – συνεργάτες του!
Συνεχίστε αυτό που κάνετε με αγάπη και το ίδιο μεράκι για πάντα UpperGrade!”

“Η ανάθεση της διαμόρφωσης και του εξοπλισμού του χώρου στην UPPERGRADE CONSTRUCTIONS αποτελεί την ιδανική επιλογή.
Επαγγελματίες και γνωστές του αντικειμένου – ειδικά για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ – βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά.
Η συνεργασία μας καθ’ όλη την διάρκεια του κύκλου εργασιών ήταν αριστη.
Με επιχειρήματα στέκονται άψογα απέναντι στις όποιες επιλογές προτείνουν και παραμένουν στη διάθεσή μας ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών!”

“Επαγγελματισμός και τεχνογνωσία στις ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Ολοκληρώσαμε την ανακαίνιση του πρακτορείου μας σε λιγότερο χρόνο από τον προβλεπόμενο. Πολύ εξυπηρετικός και άμεσος στο καθε πρόβλημα που παρουσιάζεται. Σίγουρα θα συνεργαστούμε ξανά.”

“Έκανα ανακαίνιση τον Ιουλιο του 2019. Ένα χρόνο πριν ξεκίνησα να ψάχνω το κατάλληλο συνεργείο. Τι το καλύτερο να επισκέπτεσαι γειτονικά ανακαινισμένα πρακτορεία και να βλέπεις τη δουλειά που γίνεται. Έτσι αποφάσισα να συνεργαστώ με την UPPERGRADE CONSTRUCTIONS για τους εξής λόγους:
-Σε κάθε δουλειά έβλεπα και μια διαφορετική πινελιά
-Η ηλεκτρονική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση γίνεται με τα καλύτερα υλικά ώστε να μην έχεις κανένα πρόβλημα.
-Διαθέτει πολύ έμπειρους συνεργάτες και γνώστες στις απαιτήσεις του ΟΠΑΠ.
-Για οποιοδήποτε πρόβλημα στο χώρο σου βρισκεται η καλύτερη λύση.
Έτσι κατάφερα να ανακαινίσω το πρακτορείο μου, ο οποίος ήταν αρκετά δύσκολος λόγω τμ και το αποτέλεσμα να ‘ναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου. Τα συνεργεία ήταν όλα φιλικά, τα παιδιά που δούλευαν νιώθεις ότι είναι σαν οικογένεια και οι γνώσεις και το γούστο του Γιάννη Αντωνίου (απαραίτητο για τέτοιες δουλειές)
καταφέρνουν να σου δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα και στο τέλος να πεις πως όλο αυτό τελικά ήταν value for money.”

“Πολύ καλή δουλειά έκανες με το video wall. Άλλαξε όλο το πρακτορείο. Σε ευχαριστώ πολύ”

anakainiseis praktoreion opap - praktoreio skartsilasΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΑΡΤΣΙΛΑΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ - ΝΙΚΑΙΑ

“Πολύ αξιόλογο team και γνώστες του αντικειμένου σε κάνουν να νιώθεις ηρεμία και σιγουριά πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.
Εξαιρετικός Γιάννης Αντωνίου δημιουργικός και ευέλικτος με ωραίες ιδέες και όρεξη στάθηκε δίπλα μας καθόλη την διάρκεια του έργου αντιμετωπίζοντας άμεσα και αποτελεσματικά κάθε δυσκολία που μπορεί να προέκυπτε.
Αξίζει μια ιδιαίτερη αναφορά και στον συνεργάτη του τον Κώστα ο οποίος εργάστηκε με μοναδική αυταπάρνηση και επαγγελματισμό μέχρι και την τελευταία ημέρα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για το πολύ όμορφο πρακτορείο που δημιούργησαν. Προτείνονται ανεπιφύλακτα”

“Η Συνεργασία με τα παιδιά της UpperGrade είναι πραγματικά απολαυστική! Ο επαγγελματισμός στη δουλειά τους και στο αποτέλεσμα που φέρνουν είναι δεδομένος και η τεχνογνωσία τους είναι υποδειγματικη. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αγαπούν αυτό που κάνουν, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα μια ευχάριστη συνεργασία με πολλές όμορφες ιδέες και ένα άριστο αποτέλεσμα στο τέλος!”

“Βρισκόμενος ήδη στο χώρο των πρακτορείων από το 2004 με την ιδιότητα του πράκτορα πίστευα ότι ήταν απλό να κατασκευαστεί ένα πρακτορείο από την αρχή. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!!!
Την δουλειά μου την ξέρω καλά αλλά η κατασκευή ενός πρακτορείου προτύπου με τα σημερινά δεδομένα έχει ένα όνομα. UPPERGRADE CONSTRUCTIONS!!!
Επαγγελματίες στην κατασκευή τους, προσιτοί στις τιμές τους κι ένα AFTERSALE αντάξιο των προσδοκιών ενός επαγγελματία.”

“Εξαιρετικό συνεργείο υπό την καθοδήγηση του φίλου μου Γιάννη με μεγάλη γνώση του αντικειμένου πρακτορείο και με πολύ καλές ιδέες… Μέχρι που σε ορισμένα τον αντιγράφει κι η μανούλα…”

“Γνώστης του επαγγέλματος της τεχνολογίας γενικότερα ώστε να εξυπηρετηθεί ακόμη και ο πιο απαιτητικός πελάτης!”

“Είναι από τις εταιρείες που θα ξανά συνεργαζόμουν με τεράστια χαρά. Είναι δύσκολο ως ελεύθερος επαγγελματίας να βρίσκεις συνεργεία με τεχνογνωσία, που να καταλαβαίνουν τα θέλω σου, και αυτό ακριβώς είναι ο Γιάννης και η υπόλοιπη ομάδα UpperGrade. Και το σημαντικότερο, after sales εξυπηρέτηση που ελάχιστοι παρέχουν.”

anakainiseis praktoreion opap - praktoreio koutroumpisΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ - ΝΙΚΑΙΑ

“Αριστοι επαγγελματιες,εξαιρετικοι χαρακτηρες και πανω απο ολα με αγαπη γι’αυτο που κανουν.
Η καλυτερη επιλογη που καναμε για την κατασκευη του πρακτορειου μας.
Σας αξιζουν τα κσλυτερα”

ΙΡΕΝΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

“Επανασχεδιασμός, ανακαίνηση και δημιουργία σύγχρονου πρακτορείου ΟΠΑΠ και συναφών δραστηριοτήτων σύμφωνα με τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα της εταιρίας, από την κατασκευαστική UPPERGRADE.
Πράγματι είναι αξιοσημείωτο και πρωτοποριακό να αναφερθούμε σε μια αξιόλογη συνεργασία και ειλικρινή από κάθε άποψη, τόσο σε τεχνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Μας εντυπωσίασε η γνώση και η εμπειρία της εταιρίας σε όλα τα επίπεδα κατασκευής τόσο στο τεχνικό όσο και στο οικονομικό, με ειλικρινείς διαλόγους και εναρμονισμένη συνεργασία με αμοιβαίες ανταλλαγές απόψεων δια το βέλτιστον. Εκφράζουμε την ευαρεσκεια μας στον μέγιστο βαθμό και αναφέρουμε τις άριστες συστάσεις μας από τον επικεφαλή της εταιρίας UPPERGRADE κύριο Ιωάννη Αντωνίου και όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες του. Διατελουμε μετά τιμής, προσβλέποντας δια νέα συνεργασία. Ευχόμενοι τα άριστα.
Κυριάκος και Λάζαρος Συμεωνιδης πρακτορείο ΟΠΑΠ Καραολή και Δημητρίου 8-10,Πειραιάς.”

“H συνεργασία μας με την UpperGrade για την ολική ανακαίνιση του πρακτορείου μου ήταν εξαιρετική.
Απο την πρώτη φάση της αναβάθμισης η εταιρεία ήταν δίπλα μου στον επανασχεδιασμό της υλοποίησης δίνοντας καινοτόμες λύσεις σε προβλήματα του καταστήματος και προσθέτοντας την εμπειρία τους με στόχο ένα πολύ λειτουργικό, άνετο και σύγχρονο κατάστημα.
Κατα την υλοποίηση, όλοι οι άνθρωποι της Uppergrade ήταν ακριβείς, με διάθεση για συνεργασία και πάνω από όλα με σεβασμό στους χρόνους υλοποίησης και το κόστος. Παρά τις συνεχόμενες προκλήσεις που προέκυπταν, λόγω εμπειρίας δόθηκαν άμεσες λύσεις χωρίς να επιβαρύνουν τον αρχικό προϋπολογισμό του έργου.
Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μας είναι ότι μετά την αποπεράτωση οι άνθρωποι της Uppergrade συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για το κατάστημα, ενώ είναι δίπλα μου άμεσα σε όποιο πρόβλημα δημιουργηθεί με αποτέλεσμα να έχω έναν ειλικρινή, αξιόπιστο συνεργάτη για όλες τις τεχνολογικές αλλά και κατασκευαστικές λύσεις του καταστήματός μου”

Οι Συνεργάτες μας

Έχουμε επιλέξει για συνεργάτες μας τις μεγαλύτερες εταιρείες απ’όλους τους τομείς για να προσφέρουμε σε εσάς τα πιο επώνυμα και ποιοτικά προιόντα της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Όνομα *

  Επώνυμο *

  Email *

  Τηλέφωνο

  Δραστηριότητα

  Μήνυμα