Ποια προβλήματα θα αντιμετωπίσετε κατά την ανακαίνιση πρακτορείου ΟΠΑΠ και πως θα κάνετε μία ομαλή μετάβαση

Τα πρακτορεία που ανακαινίζονται είναι πολλά περισσότερα από αυτά που κατασκευάζονται εκ νέου.

Η ανακαίνιση πρακτορείου ΟΠΑΠ προϋποθέτει ότι αυτό θα παραμείνει κλειστό, ώστε τα συνεργεία να τελειώσουν γρηγορότερα και με ασφάλεια το έργο τους. Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι το να μείνει κλειστό ένα πρακτορείο για αρκετές ημέρες δεν ακούγεται καλά στο αφτί ενός ιδιοκτήτη, για αρκετούς λόγους.

Όμως το να μείνει ανοικτό το πρακτορείο κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν είναι τόσο καλή ιδέα (πολλές φορές δεν είναι και εφικτή επιλογή), καθώς είναι πιο πιθανό να αυξήσει τον αναγκαίο χρόνο περάτωσης του έργου, ενώ εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους ιδιοκτήτες και τα συνεργεία.

Αν ανακαινίσετε μόνοι σας το πρακτορείο σας, πρέπει να συσκευάσετε και να αποθηκεύσετε όλον τον τεχνολογικό εξοπλισμό του ΟΠΑΠ πολύ προσεκτικά, ώστε να μην χαθεί και να μην καταστραφεί τίποτα. Ο εξοπλισμός που σας προσφέρει ο ΟΠΑΠ είναι ακριβός, αλλά και ευαίσθητος, και μπορεί εύκολα να καταστραφεί.

Αν του συμβεί οτιδήποτε, το πιο πιθανό είναι ότι θα πρέπει να τον αντικαταστήσετε με δικά σας χρήματα και θα χάσετε και χρόνο μέχρι να έχετε καινούργιο εξοπλισμό. Θα ήταν καλό να τον αποθηκεύσετε εκτός του χώρου που ανακαινίζετε.

Είναι σημαντικό να καλύψετε τα τζάμια του πρακτορείου, ώστε οι περαστικοί να μην μπορούν να δουν το εσωτερικό του. Έτσι, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, το αποτέλεσμα θα είναι συνεκτικό και θα εντυπωσιάσει περισσότερο από ότι αν το αποκαλύπτατε λίγο λίγο.

Ολική ή μερική ανακαίνιση πρακτορείου ΟΠΑΠ

Υπάρχει πάντα η δυνατότητα για ολική ανακαίνιση πρακτορείου ΟΠΑΠ. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα χώρο έτσι όπως τον έχετε φανταστεί και θα έχετε ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Βέβαια μπορεί μια μερική ανακαίνιση του πρακτορείου σας να είναι πιο κοντά στις οικονομικές σας δυνατότητες, σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ή μπορεί απλώς μια ολική ανακαίνιση να μην είναι απαραίτητη. Το είδος της ανακαίνισης είναι καθαρά επιλογή του πράκτορα.

Ανακαίνιση πρακτορείου ΟΠΑΠ REX 2020

Είναι βέβαια προτιμότερο, αν υπάρχει η δυνατότητα, η ανακαίνιση να είναι ολική, έτσι ώστε και οι πελάτες σας να γνωρίσουν έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο, αλλά και να προσελκύσετε νέους πελάτες. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, προτιμήστε οι αλλαγές που θα κάνετε να είναι ουσιαστικές και να κάνουν τη διαφορά. Ό,τι και αν επιλέξετε από τα δύο, να το κάνετε με βάση το διαθέσιμο budget και προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Όνομα *

    Επώνυμο *

    Email *

    Τηλέφωνο

    Δραστηριότητα

    Μήνυμα