Τι είναι το πρακτορείο ΟΠΑΠ REX 2020

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ REX 2020 στηρίζονται σε πέντε βασικούς πυλώνες:

  1. Σημείο και μέγεθος πρακτορείου: Για να γίνει ένα πρακτορείο REX 2020 πρέπει να είναι πάνω από 70 τ.μ. και να βρίσκεται σε σημείο υψηλού ενδιαφέροντος, δηλαδή να είναι όπως λέμε “μαγαζί γωνία”. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις σε ότι αφορά το μέγεθος του πρακτορείου, αφού και ένα μικρότερο κατάστημα μπορεί να γίνει REX 2020, εφόσον βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία.
  2. Προϊόντα και υπηρεσίες: Τα πρακτορεία REX 2020 πρέπει να διαθέτουν όλες τις υπηρεσίες και όλα τα προϊόντα του ΟΠΑΠ. Εκτός από τα βασικά, πρέπει να έχουν επίσης ιπποδρομιακό στοίχημα, Σκράτς, μηχανήματα αυτόματου στοιχήματος, καθώς και Vlts (φρουτάκια), αλλά και την υπηρεσία Tora Wallet.
  3. Digital Signage: Τα τελευταία χρόνια ο οργανισμός έχει επενδύσει πολλά χρήματα στην ψηφιακή σήμανση των πρακτορείων. Με αυτόν τον τρόπο έχει εμπλουτίσει τα προϊόντα, τα παιχνίδια, αλλά και τα βοηθητικά περιεχόμενα, προκειμένου να προσφέρει στους παίκτες μια μοναδική εμπειρία. Το περιεχόμενο αυτό παρέχεται στο πρακτορείο μέσω τοπικού δικτύου και ανανεώνεται πάντα άμεσα από τον ΟΠΑΠ. Ο πράκτορας διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Matrix), επομένως μπορεί να μεταδώσει από τον υπολογιστή του περιεχόμενο σε όποια τηλεόραση θέλει, σε ελάχιστο χρόνο και πολύ εύκολα.
  4. Εικόνα του πρακτορείου: Βασικός πυλώνας είναι η εμφάνιση του πρακτορείου η οποία πρέπει να ακολουθεί τον σχεδιαστικό οδηγό REX 2020 του ΟΠΑΠ. Τα πρακτορεία έχουν μετατραπεί πλέον σε χώρους διασκέδασης που προσελκύουν και άλλες κατηγορίες παικτών, οι οποίες απουσίαζαν τα προηγούμενα χρόνια. Είναι, λοιπόν, καιρός να ξεχάσουμε την προηγουμένη μορφή των πρακτορείων και να περάσουμε στη νέα εποχή που απαιτεί οι χώροι να είναι μοντέρνοι και να καθιστούν την παραμονή στο πρακτορείο ευχάριστη.
  5. Συνεργάτης και προσωπικό: Ο συνεργάτης και το προσωπικό πρέπει να είναι άριστα καταρτισμένοι. Γι’ αυτόν το λόγο, εξάλλου, ο ΟΠΑΠ δημιουργεί συνεχώς σεμινάρια επιμόρφωσης που αφορούν νέα παιχνίδια, νέες υπηρεσίες, αλλά και το ζήτημα της υπευθυνότητας στο παιχνίδι. Τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ή διαδικτυακά.Κατασκευή Πρακτορείου ΟΠΑΠ REX 2020 Μ.Κ. – ΠΟΡΟΣ

Σε τι βοηθάει η κατασκευή πρακτορείου REX 2020

Με λίγα λόγια, ένα πρακτορείο REX 2020 είναι ένας μεγάλος, σύγχρονος χώρος διασκέδασης, κατασκευασμένος βάσει του σχεδιαστικού οδηγού Retail Excellence, με όλα τα είδη περιεχομένου που προσφέρει ο ΟΠΑΠ και το μέγιστο των υπηρεσιών του.

Ένα πρακτορείο με προδιαγραφές REX 2020 θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερους και πιο απαιτητικούς πελάτες, αφού θα μπορείτε να καλύψετε όλες τους τις ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Όνομα *

    Επώνυμο *

    Email *

    Τηλέφωνο

    Δραστηριότητα

    Μήνυμα