Πρακτορεία ΟΠΑΠ: 5 Τρόποι να το κάνετε το δικό σας να ξεχωρίζει

Ένα πρακτορείο καλό είναι να μην διαφέρει πολύ από όλα τα άλλα, γιατί πρέπει να ακολουθεί την εταιρική εικόνα του ΟΠΑΠ. Βέβαια θα πρέπει να υπάρχουν ξεχωριστές πινελιές, αλλά όχι απόλυτη διαφοροποίηση από τον σχεδιαστικό οδηγό.

Το πιο σημαντικό για να ξεχωρίσει το πρακτορείο σας είναι το ανθρώπινο δυναμικό και η σωστή εξυπηρέτηση όλων των πελατών.

Η αναβάθμιση σε πρακτορεία ΟΠΑΠ από standard store σε REX 2020 είναι επίσης ένας τρόπος για να ξεχωρίσουν.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ REX 2020Ανακαίνιση πρακτορεία ΟΠΑΠ REX 2020

Στα πρακτορεία ΟΠΑΠ συχνάζουν πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές ανάγκες. Δημιουργήστε, λοιπόν, χώρους για διαφορετικές κατηγορίες παικτών, όπως για παράδειγμα, για παίκτες οι οποίοι θα μείνουν ελάχιστα στο πρακτορείο, αλλά και για παίκτες που θα μείνουν πολύ περισσότερο.

Αν υπάρχει δυνατότητα να δημιουργήσετε χώρο καπνιζόντων τότε σίγουρα αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Επίσης, τα video walls θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε περισσοτέρους πελάτες, καθώς θα τους δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα με άνεση σε μια μεγάλη οθόνη. Στα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι από τα πρώτα πράγματα που αποζητούν οι πελάτες.

Μια σημαντική διαφοροποίηση που θα μπορούσε να αναδείξει περισσότερο τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, είναι η προσθήκη εστίασης. Αν επιλέξετε αυτή την αναβάθμιση θα προσφέρετε στους παίκτες κάτι διαφορετικό, η διαμονή τους θα γίνει πιο ευχάριστη και θα θέλουν να μείνουν περισσότερο στο χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Όνομα *

    Επώνυμο *

    Email *

    Τηλέφωνο

    Δραστηριότητα

    Μήνυμα