Η κατασκευή πρακτορείου ΟΠΑΠ σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Μάλλον το αντίθετο θα λέγαμε, καθώς εμπλέκονται σε αυτήν πολλές διαφορετικές τεχνικές ειδικότητες, κάθε μία εκ των οποίων αφορά ένα συγκεκριμένο αντικείμενο.

Στο σχεδιασμό, αλλά και στην κατασκευή πρακτορείου ΟΠΑΠ δεν μας ενδιαφέρει μόνο το αισθητικό κομμάτι, σε αντίθεση με την περίπτωση μιας καφετέριας, παραδείγματος χάριν, στην οποία θα έπαιζε πρωταρχικό ρόλο.

Γι’ αυτό η επιλογή της κατάλληλης κατασκευαστικής εταιρείας είναι το κλειδί για την ομαλή ολοκλήρωση του έργου, μέσα στο χρονοδιάγραμμα.
Προτείνουμε, λοιπόν, να επιλέξετε μια κατασκευαστική εταιρεία που να ειδικεύεται στην κατασκευή πρακτορείου ΟΠΑΠ και μόνο.

Ποια λάθη μπορεί να σας κοστίσουν

Ίσως να φαίνεται ότι το κόστος της κατασκευής θα είναι μικρότερο, αν επιλέξετε να την πραγματοποιήσετε ανεξάρτητα από κάποια κατασκευαστική. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε ούτε εσείς, αλλά ούτε και οι τεχνικοί που θα προσλάβετε για να κατασκευάσουν το πρακτορείο. Μια τέτοια επιλογή μπορεί, λοιπόν, να σας κοστίσει και σε χρόνο και σε χρήμα.

Τι να προσέξετε κατά την κατασκευή πρακτορείου ΟΠΑΠ

Μερικές συμβουλές μας για εσάς είναι οι εξής:

  • Επιλέξτε επαγγελματικό εξοπλισμό και όχι οικιακό. Μια φθηνή τηλεόραση θα σας βοηθήσει να ρίξετε το budget στην αρχή του έργου, αλλά κινδυνεύετε να χαλάσει πολύ νωρίς, κάτι που θα σας οδηγήσει σε καινούργια έξοδα. Μην ξεχνάτε ότι η τηλεόραση σε ένα πρακτορείο λειτουργεί συνεχώς.
  • Το ίδιο θα σας συμβουλεύαμε και για τα έπιπλα. Επιλέξτε να είναι αντοχής και για επαγγελματική χρήση. Το να αλλάζετε κάθε 2 χρόνια καρέκλες σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη ιδέα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Όνομα *

    Επώνυμο *

    Email *

    Τηλέφωνο

    Δραστηριότητα

    Μήνυμα