Ποιες ειδικές κατασκευές πρακτορείου ΟΠΑΠ θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

Ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ καλό είναι να μην διαφέρει πολύ από όλα τα άλλα, γιατί πρέπει να ακολουθεί την εταιρική εικόνα του ΟΠΑΠ. Βέβαια θα πρέπει να υπάρχουν ξεχωριστές πινελιές, αλλά όχι απόλυτη διαφοροποίηση από τον σχεδιαστικό οδηγό. Οι ειδικές κατασκευές πρακτορείου ΟΠΑΠ είναι επίσης ένας τρόπος για να κάνετε το πρακτορείο σας να ξεχωρίσει.

Ιδέες για Ειδικές Κατασκευές Πρακτορείου ΟΠΑΠ

Επίπλωση & Φωτισμόςειδικές κατασκευές πρακτορείου οπαπ

Δημιουργήστε χώρους για διαφορετικές κατηγορίες παικτών. Για παράδειγμα, για παίκτες οι οποίοι θα μείνουν ελάχιστα στο πρακτορείο μπορούν να δημιουργηθούν περιφερειακοί πάγκοι πρακτορείου ΟΠΑΠ. Για παίκτες που θα μείνουν πολύ περισσότερο οφείλετε να προνοήσετε να έχουν άνετα καθίσματα ή ακόμη και προσαρμοσμένους στο χώρο σας καναπέδες πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Στις ειδικές κατασκευές πρακτορείου ΟΠΑΠ υπάγονται και τα τραπέζια πρακτορείου ΟΠΑΠ τα οποία γίνονται κατά παραγγελία και έχουν έτοιμες τις εσοχές για τα δελτία προκειμένου να προτρέπουν τον πελάτη να μείνει περισσότερη ώρα στο χώρο και να παίξει. Σημαντικό είναι αυτά τα τραπέζια να έχουν και τον κατάλληλλο φωτισμό, αρκετό ώστε να μπορούν οι παίχτες κάθε ηλικίας να διαβάζουν και να συμπληρώνουν με άνεση τα δελτία, ενώ ταυτόχρονα να μην αντανακλά σε οθόνες και να μην κουράζει τα μάτια.

Υπαίθριοι Χώροι

Αν υπάρχει δυνατότητα να δημιουργήσετε χώρο καπνιζόντων τότε σίγουρα αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Επίσης, τα video walls θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε περισσοτέρους πελάτες, καθώς θα τους δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα με άνεση σε μια μεγάλη οθόνη.

Εστίαση Πρακτορείου ΟΠΑΠ

Μια σημαντική διαφοροποίηση που θα μπορούσε να αναδείξει περισσότερο το πρακτορείο σας, είναι να αποκτήσει και εστίαση. Έτσι θα προσφέρετε στους παίκτες κάτι διαφορετικό, η διαμονή τους θα γίνει πιο ευχάριστη και θα θέλουν να μείνουν περισσότερο στο χώρο.

Διαμόρφωση Αξιοποιήσιμων Παταριών & Υπογείων

Αν επιτρέπεται η αξιοποίηση αυτών των χώρων, τους καθιστά ιδανικούς προκειμένου να διαμορφωθούν ως ΟΠΑΠ Play Rooms. Οι παίκτες, με προστασία στην ιδιωτικότητά τους έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν το παιχνίδι τους σε έναν ιδιαίτερο ειδικά διαμορφωμένο και διακοσμημένο χώρο αποκλειστικά γι’ αυτούς.

Μην ξεχνάτε ότι πέρα από τις ειδικές κατασκευές πρακτορείου ΟΠΑΠ, το πιο σημαντικό για να ξεχωρίσει το πρακτορείο σας είναι το ανθρώπινο δυναμικό και η σωστή εξυπηρέτηση όλων των πελατών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Όνομα *

    Επώνυμο *

    Email *

    Τηλέφωνο

    Δραστηριότητα

    Μήνυμα